Employee branding

Alle antwoorden op uw vragen!

Wat is employee branding?


Employee branding is een strategische aanpak waarbij  uw werknemers worden gezien als merkambassadeurs, die de ( Uw) merkidentiteit en waarden van hun werkgever naar de buitenwereld dragen en vertegenwoordigen.

Merkambassadeurs

Medewerkers als merkambassadeurs vertegenwoordigen en pleiten voor de waarden, producten en diensten van (uw) het bedrijf.

Interne branding

Voordat werknemers een (uw) merk goed kunnen vertegenwoordigen, moeten ze het begrijpen en ermee omgaan. Internal branding omvat training en initiatieven om werknemers te helpen het merk, de waarden en beloften te begrijpen.

Medewerkersbetrokkenheid

Betrokken medewerkers zijn eerder effectieve merkambassadeurs. Het bedrijf moet daarom streven naar meer arbeidsvreugde, betrokkenheid en inzet.

Tijdens de employee consultancy kunnen we verschillende onderwerpen en vraagstukken behandelen, zoals:


Groter bereik

Medewerkers kunnen klanten en potentiële klanten bereiken via hun persoonlijke en professionele netwerken, waardoor het bedrijf een groter bereik krijgt

Vertrouwen opbouwen

mensen vertrouwen aanbevelingen van individuen vaak meer dan directe merkadvertenties. Daarom kan employee branding helpen om vertrouwen op te bouwen bij (potentiële) klanten.

Positieve cultuur

werknemers aanmoedigen om zich met het merk bezig te houden en het te vertegenwoordigen, kan leiden tot een sterkere, positievere bedrijfscultuur.

Starterspakket

€ 150,- ex btw

Inclusief: Intakegesprek, 2 uur consultancy en Werktools

Extra consultancy uren

Vanaf € 60,- ex btw per uur

Liever wat meer een-op-een consultancy uren? Geen probleem u kunt u starterspakket altijd upgrade met extra uren!

Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?