Next step pakket

Alle antwoorden op uw vragen als ZZP'er of MKB'er ondernemer!

Hoe werken wij?


Bent u een ZZP'er of MKB'er en heeft u vragen binnen uw onderneming? Dan is het next step pakket iets voor u!

We helpen u met de next step in het ondernemen. Hoe bouwt u uw klanten base op? Hoe kunt u uw branding vormgeven? Of bent uw toe aan uitbreiding van uw personeel? Onze professionals kijken mee naar uw vraagstuk!

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek kijken we naar waar u staat in uw onderneming en wat uw vragen zijn. Op basis hiervan vullen we de consultancy uren gepersonaliseerd in. Zodat u altijd antwoorden krijgt op uw vragen.

3 uur consultancy

3 uur een-op-een consultancy met onze adviseurs. Wij gaan uw vraagstukken analyseren en behandelen. Hoe krijgt u meer klanten of hoe introduceert u een nieuw product? Wij leggen het aan u uit!

Werktools

Op basis van uw vraagstukken helpen wij u verder met handige werktools. Dit zijn whitepapers, excel sheets en nog veel meer. Deze werktools kunt u (ook na de consultancy) blijven gebruiken in uw onderneming.

Tijdens de consultancy kunnen we verschillende onderwerpen en vraagstukken behandelen, zoals:


Boekhouding

Hoe maak ik een financiële planning voor de groei van mijn onderneming? Hoe krijg ik overzicht in mijn boekhouding? Kan ik zelf mijn boekhouding doen? Hoe automatiseer ik mijn facturen?

Marketing

Hoe maak ik een marketingplan? Hoe kan ik een professionele website maken? Kan een webshop mijn bedrijf ondersteunen? Hoe verwerkt ik mijn huisstijl in flyers, posters, etc?

Producten

Hoe creëer ik nieuwe producten? Wat voor prijs kan ik voor mijn producten vragen? Op welke manieren kan ik mijn product aanbieden? Hoe kan ik mijn producten uniek maken? Hoe weet ik aan welke producten mijn doelgroep behoefte heeft?

Next step pakket

€ 250,- ex btw

Inclusief: Intakegesprek, 3 uur consultancy en Werktools

Consultancy abonnement

Vanaf € 150,- ex btw 

Na het afnemen van en van onze pakketten is er de mogelijkheid om een consultancy abonnement af te sluiten. Hierin kunt u per 3 maanden extra consultancy uren afnemen. Wij helpen u dan verder met het implementeren van de uitleg en werktools gegeven in de pakketten.