Sustainable branding

Alle antwoorden op uw vragen!

Wat is sustainable branding?


Duurzame branding verwijst naar een strategie waarbij een bedrijf zichzelf positioneert als milieuvriendelijk, sociaal verantwoordelijk of toegewijd aan duurzame praktijken

Duurzame branding is een holistische strategie waarbij sociale verantwoordelijkheid, milieubeheer en economische levensvatbaarheid worden geïntegreerd in de merkidentiteit van een bedrijf. Het gaat verder dan alleen het op de markt brengen van producten als "milieuvriendelijk" of "groen" en legt de nadruk op het integreren van duurzame praktijken in alle bedrijfsactiviteiten, van toeleveringsketens tot werknemersrelaties.

Tijdens de sustainable consultancy kunnen we verschillende onderwerpen en vraagstukken behandelen, zoals:


Milieuvriendelijk

Bedrijven moeten blijk geven van een oprechte inzet voor duurzaamheid in hun producten en diensten. Dit kan inhouden dat er goederen worden aangeboden die biologisch afbreekbaar zijn, door het gebruik van duurzame materialen, energie-efficiënte productieprocessen of innovatieve ontwerpen die afval verminderen.

Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame merken moeten er ook naar streven om via hun bedrijfsvoering hun milieu-impact te verminderen. Dit kan betrekking hebben op energiebesparing, het minimaliseren van afval en het besparen van water, het verbeteren van de energie-efficiëntie of andere maatregelen.

Ethische bedrijfspraktijken

Naast ecologische duurzaamheid geven duurzame merken doorgaans prioriteit aan ethische bedrijfspraktijken. het werken met leveranciers die vergelijkbare duurzame waarden hoog in het vaandel hebben staan en het waarborgen van eerlijke arbeidspraktijken in de hele bedrijfspratijken.

Consultancy abonnement

Vanaf € 150,- ex btw 

Na het afnemen van en van onze pakketten is er de mogelijkheid om een consultancy abonnement af te sluiten. Hierin kunt u per 3 maanden extra consultancy uren afnemen. Wij helpen u dan verder met het implementeren van de uitleg en werktools gegeven in de pakketten.

Extra consultancy uren

Vanaf € 60,- ex btw per uur

Liever wat meer een-op-een consultancy uren? Geen probleem u kunt u starterspakket altijd upgrade met extra uren!

Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?