Starterspakket

Alle antwoorden op uw vragen als startende ondernemer!

Hoe werken wij?


Bent u net begonnen met uw onderneming en heeft u net een KVK-registratie of bent u daar nog mee bezig? Dan is het starterspakket iets voor u!

We helpen u met de eerste stappen in het ondernemen. Hoe schrijft u uw in bij de KVK, hoe krijgt u klanten, hoe maakt u facturen? Wij leggen het aan u uit.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek kijken we naar waar u staat in uw onderneming en wat uw vragen zijn. Op basis hiervan vullen we de consultancy uren gepersonaliseerd in. Zodat u altijd antwoorden krijgt op uw vragen.

2 uur consultancy

2 uur een-op-een consultancy met onze adviseurs. Wij gaan uw vraagstukken analyseren en behandelen. Hoe krijgt u een klant of hoe maakt u een factuur? Wij leggen het aan u uit!

Werktools

Op basis van uw vraagstukken helpen wij u verder met handige werktools. Dit zijn whitepapers, excel sheets en nog veel meer. Deze werktools kunt u (ook na de consultancy) blijven gebruiken in uw onderneming.

Tijdens de consultancy kunnen we verschillende onderwerpen en vraagstukken behandelen, zoals:


Boekhouding

Hoe maak ik een factuur? Hoe stuur ik een factuur? Wat gebeurt er met de BTW op mijn factuur? Hoe kan ik gemakkelijk zelf mijn boekhouding bijhouden? Wat zijn debiteuren en crediteuren? Wat zijn de kwartalen en wat moet ik doen?

Marketing

Hoe kan ik mijn social media inrichten? Welke social media's moet ik gebruiken? Hoe maak ik een marketingplan? Hoe maak ik een website? Hoe bepaal ik mijn huisstijl?

KVK

Hoe schrijf ik me in bij de KVK? Wat zijn de stappen na de KVK? Wat moet ik doen met mijn BTW-nummer? Wanneer moet ik een zakelijke rekening aanvragen?

Starterspakket

€ 150,- ex btw

Inclusief: Intakegesprek, 2 uur consultancy en Werktools

Extra consultancy uren

Vanaf € 60,- ex btw per uur

Liever wat meer een-op-een consultancy uren? Geen probleem u kunt u starterspakket altijd upgrade met extra uren!